Uvjeti plaćanja

Nakon izvršene kupovine u web trgovini eizo-monitor.com.hr na elektronsku poštu ćete primiti informativni pregled/ponudu narudžbe koja potvrđuje uspješnost kupovine. Zatim će vas kontaktirati naši komercijalisti sa točnima informacijama o zalihi i roku dostave. Plaćanje narudžbe možete nakon toga izvesti na dva načina:

 

Virmansko plaćanje

U slučaju da želite vašu narudžbu platiti virmanski nam to posebno obilježite na formularu za predaju narudžbe kojeg možete naći u online košarici. Provjerit ćemo koliko brzo je dobavljiva naručena roba. Što prije ćemo vam poslati zajedno ponudu i informaciju o raspoloživosti robe. Sa ovom ponudom možete zatim (na banki, KLIKU ili drugima e-bankama) platiti naručenu robu. Kada bude isplata evidentna na našom računu, ćemo otpraviti blago dostavnom službom na vašu adresu. Također nam možete poslati potvrdu o plaćanju da omogućite brže obrađivanje vaše narudžbe.

Ne preporučujemo vam da izvedete virmansko plaćanje odmah nakon primitka informativnog pregleda kupnje, pošto ne možemo garantirati da ćemo moći plaćanu robu dobaviti u željenom roku. Sačekajte na naš kontakt gdje ćemo vam poslati točne informacije o stanju zaliha i roku isporuke.

 

Odgođeno plaćanje

Za javnu upravu, škole, institute, ministarstva, javne ustanove ili poznate hrvatske tvrtke sa dobrom bonitetom također možemo odobriti i odgođeno plaćanje. Za više informacija nas kontaktirajte na 01 55 99 444 ili na prodajahr@e-disti.com.

Ne preporučujemo vam da izvedete virmansko plaćanje odmah nakon primitka informativnog pregleda kupnje, pošto ne možemo garantirati da ćemo moći plaćanu robu dobaviti u željenom roku. Sačekajte na naš kontakt gdje ćemo vam poslati točne informacije o stanju zaliha, roku isporuke i mogućnosti odgoda isplate.